Een investering die
‌  zichzelf uitbetaalt!

‘Zonnig Stek’ maakt besparen leuker en eenvoudiger.

Jaarlijkse besparing voor eengezinswoningen

Door deel te nemen aan het zonnepanelenproject van Stek spaart u namelijk niet alleen het milieu, ook bespaart u op de kosten van uw energierekening. Zónder dat u zelf ook maar iets hoeft te doen. Het enige wat wij van u vragen is een kleine extra bijdrage in de servicekosten. Hieronder ziet u hoeveel die bijdrage is. Het betalen van de servicekosten van de zonnepanelen start uiteraard pas als alles werkend is opgeleverd. Een investering die zichzelf direct uitbetaalt!
Disclaimer: Netto voordeel is de berekende, gemiddelde besparing per woning. Deze kan per woning verschillen.
Hoeveel stroom uw zonnepanelen opwekken, hangt af van het aantal zonnepanelen. Ook de hoeveelheid zon, de ligging van uw woning en de plek van de zonnepanelen spelen een rol bij de energieopbrengst. Om te bepalen wat het aantal zonnepanelen is dat het beste bij uw situatie past kunt u uw jaarverbruik bekijken. In bovenstaande tabel ziet u hoeveel u gemiddeld bespaart wanneer u deelneemt aan ‘Zonnig Stek’.

Elke huurder krijgt een eigen monitoringsysteem dat altijd inzicht geeft hoe goed het systeem functioneert.
IK doe mee

Wij adviseren u graag over de zon

Kiezen voor duurzame energie, is kiezen voor een groene omgeving. Nu én in de toekomst. Door het plaatsen van zonnepanelen bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar spaart u ook het milieu. Wilt u meer informatie over het project ‘Zonnig Stek’, bent u benieuwd naar uw eigen bijdrage of hoe uw jaarlijkse besparing berekend wordt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.
Contact met een adviseurveel gestelde vragen

"‌Bespaar op uw energierekening"

Ik wil advies

Het formulier is verzonden.
Een adviseur neemt contact met u op.
bel mij terug

Over Ecorus

Ecorus houdt van de zon én van onze planeet. Daar moeten we zuiniger mee omgaan. Dat kan alleen als we duurzame keuzes maken. Kiezen voor zonne-energie is schoon, duurzaam, efficiënt en toekomstgericht. Als we allemaal kiezen voor de kracht van de zon, dan zijn fossiele brandstoffen in de toekomst geschiedenis.
Lees meer over Ecorus